nog 2 dagen
Door: Martin
Blijf op de hoogte en volg Marc
23 April 2008 | Nederland, Oegstgeest
we hebben marc al goed voorbereid met video's van dolfijnen.
mike heeft er ook wel zin in, heeft zijn koffer zelf ingepakt. precies 20 kilo.
wij zelf hebben geen stress en zijn rustig aan het inpakken.
er komen wel erg veel vliegtuigen over.
martin en joke
23 April 2008 - 21:22
Jeannette:
He joke en martin,
wat fijn dat het allemaal zo rustig verloopt voor jullie. dat is toch wel fijn als je zonder stress straks kan vertrekken. Ik wens jullie dan ook heel veel plezier en geef marc van mij een hele dikke knuffel. we zullen hem missen tijdens de trainingen. En Mike geniet van deze mooie trip.Het is maar gelukkig dat we niet meer trainen in de vakantie want we hadden je zeker gemist.
Veel plezier en een hele goede reis.
Jeannette Juffermans
24 April 2008 - 06:45
Jeanette Wijling:
Dat klinkt goed, rustig en zonder stress inpakken....moet je me toch eens een keer uitleggen hoe je dat doet hihi. In elk geval succes met de laatste voorbereidingen en alvast goeie reis en heel veel plezier daar.
Groetjes Jeanette -
24 April 2008 - 08:00
Anja Van Der Putten:
Hoi, nou geniet maar lekker van de voorpret wens jullie bij deze een hele fijne vlucht en hoop dat jullie net zo genieten als wij dat hebben gedaan, doe Lisa en dolfijn Nemo de groetjes van ons.
Mike en Martin duik ze en neem veel onderwaterfoto's.
Nou we zullen jullie volgen via deze site
groetjes fam v.d. Putten -
24 April 2008 - 09:08
Paul:
Martin, heb jij wel tijd dan voor zo'n reis? Volgens mij wil heel Nederland je boeken voor wat schilderwerk. Zal ik het even van je overnemen? Mooi wordt het dan niet, maar nood breekt wet, toch?
Alvast goeie reis toegewenst. Doe de groeten aan mijn dochter Arlette op Mambo Beach.
P.s.: Mike heeft 20 kg ingepakt, wat neemt 'ie allemaal mee dan? -
24 April 2008 - 09:36
Marca:
Hey Martin en Joke,
Heerlijk voor jullie dat alles zo goed verloopt en zonder stress. Ik wens jullie een hele fijne vakantie toe.
Veel liefs Marca
PS ik tel de woensdagavonden af tot je er weer bent hoor, ik zal aan jullie denken.
27 April 2008 - 09:51
Opa Van De Motor:
Marc hebben jullie een goede landing gemaakt ? Mama en papa,Mike zullen wel
blij zijn met temprartuur daar
groetjes opa en oma -
27 April 2008 - 13:09
Waps:
Zo, ff tijd om eens te kijken hoe het allemaal gaat bij jullie in of op de verre Curacao....wij hebben hier ook mooi weer, dus helemaal jaloers zijn we niet. Geniet van je 'vakantie' en Marc: Zet 'm op!! je kan 't. Mike, ook jij heel veel plezier en ga maar lekker duiken met papa.
liefs, Michael en Waps -
28 April 2008 - 09:35
Els Goddijn:
Hoi, lieve allemaal,
als ik dit schrijf zitten jullie al op de bestemming. Mike jou vakantie begint gewoon lekker 2 dagen eerder dan de rest van school, bofkont! Ik denk dat jullie Thomas Sondermeijer gaan zien van juffie Ineke, Hij is een leuke jongen en ik kan me voorstellen dat Mike denkt ik wil later net als Thomas ook dolfijnentrainer worden. En natuurlijk gaan jullie Arlette zien en hoe haar werk daar is. Ik ben benieuwd wat het verschil zal zijn met jullie vorige vakantie in Amerika, en hoop dat Marc nog steeds gek is op een boterhammetje met pindakaas.
Voor jullie allemaal een dikke knuffel en ook een van mij voor Arlette
Els