maandag dag 3 - Reisverslag uit Oegstgeest, Nederland van Marc Abswoude - WaarBenJij.nu maandag dag 3 - Reisverslag uit Oegstgeest, Nederland van Marc Abswoude - WaarBenJij.nu

maandag dag 3

Door: Martin

Blijf op de hoogte en volg Marc

29 April 2008 | Nederland, Oegstgeest

Hallo

Vandaag de dag dat de therapie ging beginnen.
We moesten om tien uur aanwezig zijn voor een intake gesprek en een rondleiding door het centrum.

Marc zijn dolfijn heet Geegee, en is de oudste dolfijn die er is, het is een dame, ze kan soms wat eigenwijs en verlegen zijn.
Nou dat komt goed uit, marc is ook met de regelmaat heeeel eigenwijs.

De therapeut ging eerst met Marc een pak uitzoeken, en verkleden.
Daarna naar het platform voor de therapie.
Marc moest eerst even wennen, was ook wat aan het mopperen, maar eenmaal in het water met de dolfijn ging het een stuk beter.
Ze ging gelijk aan de slag met pictogrammen.

Vanmiddag hebben Martin en Mike gesnorkeld en zijn veel grote vissen tegen gekomen.
Marc heeft op een ligbed heerlijk een uurtje liggen slapen.

De dag vliegt om.

Groetjes Mart joke mike en Marc

• 29 April 2008 - 06:58

Oma En Opa Vogel:

Heerlijk dat het nu echt begonnen is met de therapie en natuurlijk de andere dingen die bij een vakantie horen. Geniet er maar lekker van.Weten jullie al of Mike ook mag gaan duiken?
    Groetjes uit het koude Nederland

• 29 April 2008 - 11:35

De Vogeltjes:

Wat ziin het weer een mooie foto's.
    geniet van alles wat je meemaakt en niet te bruin worden he! hahaha
    groetjes,
    vijepejo

• 29 April 2008 - 19:22

Ira:

Hallo alle 4

Dat ziet er allemaal heel lekker uit daar! Is de reis goed verlopen? Zeker wel vermoeiend. Maar goed het is de moeite waard toch?
    Hier regent het nu! Ik heb net getennist en ik miste je wel hoor Joke.
    Nou heel veel plezier zowel onder als boven water.

Ira

• 29 April 2008 - 21:23

Paul:

Geen wonder dat Marc uitgeteld is, kan niet anders als je onderwatermonsters tegen kunt komen. Mike heeft meer de rust van de pelikaan overgenomen, heel relaxed, niks aan het handje.
    Veel plezier, groeten uit het regenachtige Oegstgeest (de Koningin zal morgen op haar feestdag wel niet langskomen hier).

• 29 April 2008 - 22:22

Kitty:

Wat gaaf die foto's!
    jammer dat ik je vandaag weer misgelopen ben Joke, maar wie weet "spreken" we elkaar van de week nog wel even.
    xx