vrijdag 2 mei 5de dag therapie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marc Abswoude - WaarBenJij.nu vrijdag 2 mei 5de dag therapie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marc Abswoude - WaarBenJij.nu

vrijdag 2 mei 5de dag therapie

Door: Martin

Blijf op de hoogte en volg Marc

03 Mei 2008 | Nederland, Amsterdam

hallo allemaal.

Vanmorgen konden we het rustig aan doen, Mike ging om 9 uur naar de kids club daar ging hij alles over de dolfijn leren, en natuurlijk snorkelen.

Marc zijn 5 de dag therapie, Nicole zijn therapeut was zeer zeer tevrede over Marc.
Hij had weer hard gewerkt, en ook erg geconcentreerd, was goed de dolfijn aan het volgen, en gaf duidelijk aan wat hij wilde.
Vandaag mochten we van dichtbij foto's maken, super gaaf.
Marc was zeer ontspannen, en genoot van het spelen met GeeGee.

Soms had hij zelfs 2 dolfijnen.

Vanmiddag zijn we in de auto gesprongen met de GPS mee op zoek naar een verborgen schat.
We zijn een heel stuk naar het westen van het eiland gereden en hebben mooi stukje curacao gezien.
Het auto rijden is wel een heel stuk anders dan in Nederland. Smalle, slecht begaanbare stukken, met ineens een scherpe bocht die dan ook nog stijl naar beneden gaat, maar goed ik had een super chauffeur.
We hebben een cache gevonden in een park.

Op de terug weg zijn we gestopt bij de Mac om heerlijk even wat te eten.

Martin, Mike en Jordy(vriendje van Mike) zijn nog gaan snorkelen in het donker, grote zaklamp mee.
Mike kwam terug en vertelde dat hij 5 kiklo inkvip had gezien, en natuurlijk nog veel meer vissen die allemaal op de lamp afkwamen.

Moe maar zeker voldaan zijn de kids in slaap gevallen. Marc slaapt hier trouwens super goed.
Morgen gaan we willemstad onveilig maken.

Groetjes Joke

• 03 Mei 2008 - 07:41

De Vogeltjes:

dit is echt genieten he voor jullie!
    heerlijk hoor.
    veel liefs van ons
    vijopeje

• 03 Mei 2008 - 10:04

Marca:

Heerlijk dat alles zo lekker gaat.
    Voor Guus hoef je echt niet ZO VER WEG hoor!!! Wel leuk die foto's.
    Lees iedere dag jullie berichtjes

groetjes Marca.

• 03 Mei 2008 - 16:55

Pim:

mooie foto's en leuke verhalen

• 03 Mei 2008 - 18:19

Fam Van Der Putten:

He wat doet Marc het goed zo te zen bevalt het julle ook goed daar, hebben endeljk op onze vakante nternet gevonden

Hebben julle de pnacolada cocktals als geproeft de zjn onwjs lekker

tot gauw

doe anja van der Putten

• 03 Mei 2008 - 21:47

Jeanette Wijling:

Wat een leuke verhalen toch iedere keer weer. Wat een gave foto's van Marc met de dolfijn, leuk dat het zo goed gaat. En de rest van de fam. geniet volgens mij ook met volle teugen. En dan ook nog even zomaar Guus Meeuwis tegen komen, niet verkeerd. Veel plezier nog de komende week.
    Groetjes Jeanette.