zondag dag 2 - Reisverslag uit Oegstgeest, Nederland van Marc Abswoude - WaarBenJij.nu zondag dag 2 - Reisverslag uit Oegstgeest, Nederland van Marc Abswoude - WaarBenJij.nu

zondag dag 2

Door: Martin

Blijf op de hoogte en volg Marc

28 April 2008 | Nederland, Oegstgeest

Hallo Allemaal

Zo klein beetje bijgekomen, en iedereen was al weer vroeg wakker.
Heerlijk rustig ontbeten, alles bekeken het duikcentrum, Therapiecentrum.

Nou eerst eens in de zon gekropen, en in zee gezwommen. Marc heeft wat last van de warme en is nog erg moe.

We hebben therapie om 10:30.

Groetjes van ons alle

P.s. Paul we hebben het pakketje bij Arlette gebracht, ze vond het onwijs leuk.

We zijn bij AH geweest, is gewoon thuiskomen. HiHi

• 28 April 2008 - 13:55

Anja Van Der Putten:

ja dat is wennen he ben heel benieuwd hoe de 1e therapiedag is gegaan, gelukkig hebben jullie een fijne tijd.

heel veel plezier

anja van der Putten

• 28 April 2008 - 17:16

Marca:

Toch wel leuk zo van jullie te horen en dat terwijl jullie aan de andere kant van de wereld zitten. Ben benieuwd naar de foto's en hoe het met de therapie gaat.
    veel liefs en plezier,
    groetjes Marca.

• 28 April 2008 - 17:46

Kitty:

Fijn dat jullie zoveel medewerking hebben gekregen op jullie reis.Blijft natuurlijk een hele tijd vliegen.Foto van Martin en Marc in de krant gevonden, gave foto.
    Geniet de komende tijd maar lekker.
    xx

• 28 April 2008 - 19:40

Jeannette:

he luitjes hoe is het gegaan de 1e dag. Is het gelukt met Marc.
    Mike de groetjes van Bert. En als jullie Arlette weer zien doe haar de groeten van Jeannette en Linda Juffermans.
    Nou geniet van alles en ik hoop dat jullie gauw aan de warmte zijn gewend.

tot de volgende keer

• 29 April 2008 - 21:14

Paul:

Super, bedankt voor de pakketbezorging. Da's nog beter dan TNT joh, veel persoonlijker!
    Ben benieuwd naar de eerste therapie-ervaringen van Marc. Succes!

Marc

Marc gaat 10 dagen dolfijnen therapie volgen. we hopen dat hij een grote stap voorwaarts maakt met de comunicatie. met deze site word iedereen op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. groetjes Martin

Totaal aantal bezoekers 20394