maandag 05-05-2008
Door: Martin
Blijf op de hoogte en volg Marc
06 Mei 2008 | Nederland, Amsterdam
Vanmorgen al weer om 7 uur onze ochtend zwem gedaan in zee. Heerlijk, aanrader.
Mike had vandaag weer zijn kidsclub, bepakt met zijn snorkelspullen ging hij er weer naartoe.
Voor Marc al weer de zesde therapie dag.
Vandaag ging Marc voor het eerst zelfstandig in zee opstaan. Knappert, Nicole zijn therapeut is het met hem aan het oefenen.
We hebben nu ook de pictogrammen, boos blij verdrietig en moe meegekregen.
Nou dat hebben we vanmiddag gelijk uit geprobeert het hem.
We kwamen thuis van de therapie en Marc wilde een salade eten, alleen die had ik niet meer, en Marc hij heel boos geworden.
Ik de pictogrammen erbij.
Marc ben je boos of blij, Marc wees boos aan, later heeft hij het ook nog met de ja/nee picto bevestigd.
Vanmiddag zijn Martin en Mike naar een Marineschip geweest.
Ze hebben een rondleiding gekregen, was super gaaf geweest, Mike heeft nog even achter het stuur gezetten.
Vanavond lekker uit eten geweest met een ander gezin, we hebben weer genoten.
Groetjes joke
P.s.
Paul die "dingen" kan je eten (zie zaterdag 3 mei)en smaken een beetje naar kip, kan gewoon op de barbeque, het is wel heel veel kluif werk
06 Mei 2008 - 11:03
Jeanette Wijling:
Het is maar goed dat het hier nu ook lekker weer is, anders werden we helemaal jaloers op jullie daar. Ziet er allemaal weer goed uit hoor. Wel leuk dat er voor Mike ook een hoop te doen/zien is. Geniet er nog maar even lekker van.
Groetjes Jeanette -
06 Mei 2008 - 19:43
Mariska:
Hoi allen,
Nou ik volg jullie wel en wee vol belangstelling. Van mijn eerste tot mijn vierde jaar heb ik op Curacao gewoond dus dat maakt het extra leuk (mijn vader zat bij de marine). Geniet nog even! -
06 Mei 2008 - 20:18
Paul:
Nou Joke, als 'die dingen' dan toch goed te eten zijn, kun je die gasten van de Marine dan niet even vragen of ze er alvast een paar afleveren in Haaswijk. Ga ik ze meteen uitproberen. Tegen de tijd dat jullie terug zijn, kan ik die 'Curacao-kip' ook voor jullie klaarmaken. Thuis en toch uit, mooi vooruitzicht, nietwaar? Enne, hoe wil Marc zijn salade?