zondag 4-5-08
Door: Martin
Blijf op de hoogte en volg Marc
05 Mei 2008 | Nederland, Amsterdam
Zondag al weer de tweede week is ingegaan. (dode herdenking doen ze hier niet aan, de muziek gaat gewoon door).
Vandaag wilde we naar het westen van het Curacao gaan.
Alleen ging Martin eerst nog een uurtje duiken, en ik ben met de jongens naar het sea aquarium gegaan.
Het was al om 9 uur onwijs heet, en Marc had erg last van de warmte.
Even wat rondgelopen, en de pasgeboren zeeleeuw op de foto gezet, zijn we toch maar terug gegaan naar het appartement.
Martin was ook weer terug, en hebben met onze beneden buren een bakkie gedaan.
Mike was het strand opgegaan met Jordy, en was heerlijk aan het spelen.
Nou toen zijn we ook maar naar het strand gegaan en Martin heeft een heel eind gesnorkeld. Marc is ook de zee ingegaan en genoot zichtbaar.
Ik dacht vanmiddag, nu ga ik mij zelf even verwennen en heb een heerlijke massage gehad op het strand.
Al met al erg gezellig, Mike heb ik van het strand af moeten trekken, omdat zijn kasteel nog niet klaar was. (zie foto)
Was er pas 5 uur mee bezig.
Vanavond lekker uit eten geweest.
Groetjes Joke
05 Mei 2008 - 06:56
Linda :
Helemaal super om jullie zo te zien genieten! Geweldige foto's van Marc met de dolfijnen en Marcje volledig knock-out op bed! Ik zit met een grote grijns 8er de computer! Geef Marcus een dikke zoen van me! -
05 Mei 2008 - 14:34
Corrie:
He! Lekker Mike, zo kennen we je weer! Graven graven en nog eens graven, wil jij nog wel naar huis straks?
Groetjes, Edwin en Corrie